ستاره خوشبختی - قدیمها، گندم برشته یکی از خوراکیهای اصلی فصول سرد سال بهشمار میرفته است، اما اینطور نیست که امروزه دیگر محبوب نباشد.
در بسیاری از شهرها و روستاهای کشورمان، گندم برشته در سفره یلدا هم به چشم میخورد. بعضی پدر و مادرها هنوز برای تغذیهی مدرسه فرزندشان از این خوراکی خوشمزه و مقوی استفاده میکنند.
خوب است بدانید که گندم برشته شیرینشده پر از پروتئین گیاهی، ویتامینهای گروه «بی» و عناصری مانند آهن، مس و روی است و نمیگذارد شما دچار ضعف شوید.
همچنین، اگر به بیماریهای پوستی، قلبی و تنگی نفس مبتلا باشید، خوردن این خوراکی در کنار روال درمانتان، شما را زودتر خوب میکند. بچههای عزیز، دقت کنید که نباید در مصرف این خوشمزه مقوی زیادهروی کرد؛ زیرا باعث اضافهوزن میشود.
خب حالا دست به کار شوید با کمک مادر یا خواهرتان گندمها را بشویید و با آب بپزید. پس از ۴۵ دقیقه گندمها را به مدت ۲۰ دقیقه در هوای آزاد یا کنار بخاری روی توری یا پارچهی نازک تمیز، خشک کنید.
گندمهای خشکشده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پف کنند. بعد به آن شکر یا کمی نمک بزنید.
چی لازم داریم؟
گندم: یک لیوان
آب: چهار لیوان
شکر یا نمک: به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی: صد گرم